Ruime villa met tuin, garage, 4 slaapkamers nabij centrum Knesselare

Verhuurd Knesselare Maldegemseweg 5
Deze prachtige woning, gelegen in het charmante Knesselare is een droom die werkelijkheid wordt voor elke woningzoekende. Met zijn elegante architectuur en ruime indeling, biedt deze villa het perfecte thuis voor een gezin dat op zoek is naar comfort en luxe.

De woning is gelegen in een rustige buurt en geniet van een open bebouwing, wat betekent dat er aan alle zijden van het huis een prachtige tuin is. De tuin is perfect aangelegd en biedt voldoende ruimte voor zowel ontspanning als recreatie. Hier kunnen de kinderen veilig spelen terwijl de ouders genieten van de rust en sereniteit.

Een ander groot pluspunt van deze villa is de garage. Met voldoende ruimte voor meerdere voertuigen, hoeft u zich nooit zorgen te maken over parkeerproblemen. Bovendien biedt de garage ook extra bergruimte, wat altijd handig is voor het opbergen van fietsen, gereedschap en andere benodigdheden.

De woning beschikt over maar liefst vier ruime slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin. Elke slaapkamer is smaakvol ingericht ... en biedt voldoende natuurlijk licht.

Met een bewoonbare oppervlakte van 272 vierkante meter is er meer dan genoeg ruimte voor iedereen om te genieten van zijn eigen plekje in het huis. De ruime woonkamer is perfect voor gezellige avonden met het gezin, terwijl de eetkamer en keuken ideaal zijn voor het ontvangen van gasten en het bereiden van heerlijke maaltijden.

Wat betreft de energiezuinigheid van de woning, heeft deze villa een EPC-waarde van 324.00. Dit betekent dat de woning goed geïsoleerd is en dat u kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat terwijl u energie bespaart.

Kortom, deze prachtige villa in Knesselare is een ware parel. Met zijn ruime indeling, prachtige tuin, garage, vier slaapkamers en energiezuinigheid, biedt deze woning alles wat u nodig heeft voor een luxueus en comfortabel leven. Wacht niet langer en maak van deze droomwoning uw nieuwe thuis!

EPC: 324 kWh/m²
Huurprijs: 1.050,00 € per maand
Verwarming op gas.

Aarzel niet om een bezoek aan te vragen via ons eigen website (https://www.solvas-vastgoed.be) of te mailen naar yuksel@solvas.be
Lees meer Verberg