Ruime villa met prachtige tuin!

Verhuurd Damme Kerkstraat 59
Deze villa is ideaal gelegen in een groene omgeving met verzichten achteraan en toch op wandelafstand van het centrum. Met een perceel van 915m² geniet u van rust en privacy in de prachtig aangelegde tuin. Deze beschikt ook over een ruimte tuinberging met bijhorend overdekt terras. Op de oprit heeft u plaats om 2 wagens te parkeren alsook is er een inpandige garage.

De woning zelf heeft volgende indeling:

Inkom met apart toilet en toegang naar de ruime leefruimte voorzien van een kachel. De keuken werd in 2018 vernieuwd en is uitgerust met alle toestellen. Deze geeft ook toegang tot de kelder, ideaal als koele bering. Achter de keuken vindt u de wasruimte met een douchecabine, deze wasruimte geeft ook toegang naar de garage.

Op de eerste verdieping vindt u 3 volwaardige slaapkamers, een apart toilet en ruime badkamer met dubbele lavabo en bad.

Ook de verwarming werd in 2018 vernieuwd en overschakelt naar aardgas met een condenserende ketel. Met een energielabel B geniet u dus van een goed geïsoleerde en energiezuinige ... woning.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info of een bezoek door te mailen naar amber@solvas.be of te bellen naar 0493 66 47 62.
Lees meer Verberg