VERHUURD!! Prachtige villa met ruime tuin en garage in Aalter, perceeloppervlakte 1050.00 en bewoonbare oppervlakte 332.00 - EPC-waarde 366.00 - 4 parkeerplaatsen

€ 1 050 Aalter Ekenakker 17
VERHUURD! Deze prachtige villa in open bebouwing is gelegen in Aalter en biedt een oase van rust en comfort. Met een ruime tuin, vier ruime kamers met daarnaast nog twee hobbyruimtes/ bureaus, een garage en maar liefst 1050.00 vierkante meter perceeloppervlakte, is dit de perfecte woning voor wie op zoek is naar een ruime leefomgeving.
De woning wordt verhuurd met enkele meubels die deel zullen uitmaken van de woonst en andere die overgenomen kunnen worden.

De bewoonbare oppervlakte van 332.00 vierkante meter biedt voldoende ruimte voor een gezin om te genieten van alle comfort en luxe die deze villa te bieden heeft. De EPC-waarde van 366.00 zorgt ervoor dat de woning energiezuinig is, wat resulteert in lagere energiekosten en een lagere ecologische voetafdruk.

Daarnaast beschikt de woning over een ventilatiesysteem en tal van andere voorzieningen om comfortabel en veilig te wonen

Met 4 parkeerplaatsen is er voldoende ruimte voor het parkeren van voertuigen, wat vooral handig is voor gezinnen met meerdere auto's. De tuin ... biedt een prachtige buitenruimte om te ontspannen en te genieten van de natuur, terwijl de garage voldoende ruimte biedt voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap en andere benodigdheden.

Kortom, deze woning in Aalter is een droomvilla voor wie op zoek is naar een ruime, luxueuze en energiezuinige woning met een prachtige tuin en voldoende parkeergelegenheid.

Gelieve indien u een bezoek wenst of bijkomende info/ vragen wenst contact op te nemen met Vagenende Yüksel via yuksel@solvas.be.
Lees meer Verberg