Prachtige loft nabij centrum Aalter in industriële stijl.

€ 1 100 Aalter Lostraat 69 A
Dit prachtig appartement werd in 2023 volledig gerenoveerd en heeft een zeer gunstige locatie nabij vele handelszaken nabij het centrum van Aalter.

Indeling als volgt;
Ruime inkomhall met berging (beveiligd), trap in industriële stijl naar 1ste verdieping, ruime leefruimte en ingerichte keuken met als eyecatcher een ruime ovale tafel, zicht vanuit terras en leefruimte op groen met een prachtig uitzicht op de natuur. Er zijn twee ruime slaapkamers aanwezig en twee bureaus ruimtes, twee ingerichte badkamers met lavabomeubel en inloopdouches, twee toiletten en ruime technische bergruimte naast keuken aanwezig.
Winkels bevinden zich vlakbij aangezien het appartement gelegen is te "Shopping Ter Loo" - Lostraat, hierdoor is er ook voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

EPC: 546 kWh/m²
Alle comfort. CV Warmtepomp
Renovatiejaar: 2023
Huurprijs: €1.100,00/maand

Aarzel niet om een bezoek aan te vragen via ons eigen website (https://www.solvas-vastgoed.be). Aanvragen via onze website worden met voorrang behandeld op ... de aanvragen die via de portaalsites binnenkomen. Bij foutmeldingen of andere problemen kan u steeds mailen naar yuksel@solvas.be Lees meer Verberg