Lichtrijke penthouse met twee slaapkamers

Verhuurd Aalter De Barge 6 3B
Dit prachtig appartement vinden we terug op de 3e verdieping van residentie De Barge, gelegen in Woonpark de Weverij. Het appartement is toegankelijk met de trap en de lift. Het appartement geniet een centrale ligging tussen Brugge en Gent, met als troef de vlotte toegang tot de verschillende invalswegen.

Dit appartement is tot in het detail afgewerkt met prachtige materialen: De ruime inkomhal omvat een gastentoilet met handwasje. Aansluitend komen we terecht in een mooie leefruimte met zeer veel lichtinval, de grote open keuken (volledig uitgerust met koelkast, microgolf, oven, vaatwasmachine, kookplaat, dampkap, spoelbak) biedt toegang tot een extra berging. Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met extra nis voor kleding. Beide slaapkamers bieden directe toegang tot de badkamer (voorzien van douche en lavabo). Er is in het appartement ook een technische berging voorzien.

De twee grote terrassen zijn de echte eyecatcher van het appartement. Het terras aan de leefruimte heeft zicht op het water. Het ... terras aan de slaapkamers kijkt uit op het park. Bovendien is het terras langs de leefruimte volledig zuid gericht wat zorgt voor veel natuurlijk licht en warmte.

In de ondergrondse verdieping van de residentie is een autostaanplaats voorzien, deze is reeds inbegrepen in de huurprijs!

Indeling: inkom - gastentoilet - leefruimte - keuken - berging - technische berging - terras - 2 slaapkamers - badkamer - terras.

Enkele troeven:
- Energiezuinig appartement met topligging;
- Nieuwbouwappartement = eerste bewoning;
- Volledig geschilderd en instapklaar;
- Fantastische keuken, afgewerkt met zeer mooie materialen;
- Penthouse: hoogste appartement in het gebouw;
- Genieten van de rust en de zon op de ruime terrassen!

Oppervlakte appartement: 102 m²
Oppervlakte terras park: 26,56 m²
Oppervlakte terras water: 26,56 m²

Aarzel zeker niet om ons te contacteren en uw bezoek aan te vragen!
Lees meer Verberg