Landelijke woning met optie paardenweide te Zomergem!

Verhuurd Lievegem Rijvers 83
Schitterend onderhouden eigendom en bijgebouwen op een perceel van 2.981 m², gelegen in een landelijk waardevol agrarisch gebied. Het woonhuis biedt een bewoonbare oppervlakte van 230 m², inclusief een veranda en een afgewerkte en verwarmde zolderruimte. De woning onderging renovaties in 2003 en 2010 en is afgewerkt met hoogwaardige en duurzame materialen. Samen met de bijgebouwen bedraagt de bruikbare bewoonbare oppervlakte 395 m².

De indeling van het woonhuis omvat een inkomhal, twee slaapkamers op de begane grond met ingebouwde kasten, en een apart toilet. De woonkamer is ruim opgezet, met een hoog plafond dat een gevoel van ruimte creëert, en biedt toegang tot de veranda met uitzicht op een prachtige zonovergoten landschapstuin. De keuken, in landelijke stijl, is volledig ingericht en heeft schuiframen naar het terras. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een ligbad. Daarnaast biedt de woning voldoende ingebouwde kasten en bergruimte, evenals een extra badkamer op de begane grond met wastafel, toilet en ... wasmachineaansluiting.

Op de bovenverdieping bevindt zich een afgewerkte en verwarmde zolderruimte, die kan dienen als extra slaapkamer of als polyvalente ruimte. Het eerste bijgebouw heeft een oppervlakte van 53 m² en beschikt over een driefasige stroomaansluiting, met voldoende opbergruimte voor tuinmeubilair of als hobbyruimte. Het tweede bijgebouw heeft een oppervlakte van 120 m² en is momenteel ingericht als kantoor/bibliotheek, voorzien van vloerverwarming, een inbouwhaard (op hout), een toilet,.

Verder is er in de huurprijs nog een weide inbegrepen met een oppervlakte van 1,3 hectare ideaal voor de paardenliefhebbers!


Lees meer Verberg