Ruime Bungalow met 2 slaapkamers en 2 grote garages

Verhuurd Maldegem Sint-Barbarastraat 29
Bent u opzoek naar een ruime woonst met 2 slaapkamers, 2 garages, veel ruimte en veel opbergmogelijkheden? Dan bent u hier aan het goede adres. De woning bevindt zich op een boogscheut van het centrum van Maldegem en vlakbij de handelskilometer.
Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet, grote leefruimte met zicht op de achterliggende tuin, open keuken ingericht met toestellen, In de badkamer zijn er ingemaakte kasten, toilet en inloopdouche. 2 ruime slaapkamers en inpandige garage. In elke ruimte zijn er luiken voorzien langs de buitenkant die langs binnen kunnen worden dichtgedaan zodat alle ruimtes kunnen worden verduisterd.

Boven de woning is een hele grote ruime zolder met 2 vaste ramen. De zolder is toegankelijk via de garage. Buiten de woning is nog een ruime garage die toegankelijk is via een zijdeur in de tuin of uiteraard de lange oprit. De tuin is zuid-west georiënteerd en dus ideaal om op het zonnige terras te vertoeven. Momenteel is de tuin en oprit niet goed onderhouden maar dit wordt nog volledige onderhanden ... genomen door de eigenaar.

De huurprijs van deze woning bedraagt 950 euro / EPC: 236 / de verwarming is op stookolie, waarvan de installatie volledig is vernieuwd en een nieuwe tank werd geplaatst.

Aarzel zeker niet ons te contacteren voor verdere inlichtingen of het maken van een vrijblijvende afspraak: 0496/44.40.20 of stuur gerust een mailtje naar julie@consea.be

Lees meer Verberg