Instapklare fermette

Verhuurd Maldegem Sint-Barbarastraat 29
Bent u opzoek naar een ruime woonst met 2 slaapkamers, 2 garages, veel ruimte en veel opbergmogelijkheden? Dan bent u hier aan het goede adres. De fermette wordt volledig inorde geplaatst, zo wordt de elektriciteit volledig vernieuwd, de keuken is tip-top inorde, alle ruimtes worden geschilderd in neutrale kleuren en de tapis-plein in de 1ste slaapkamer wordt vervangen door een laminaat. In de badkamer zijn er ingemaakte kasten voorzien een toilet en inloopdouche, de ruimte is afgewerkt met hoofdwaardige materialen. In elke riumte zijn er luiken voorzien langs de buitenkant die langs binnen kunnen worden dichtgedaan zodat alle ruimtes kunnen worden verduisterd.
Er zijn ook nog leuke extra snufjes bij de woning, zoals een alarminstallatie, zonnewering aan het grote terras en in elke ruimte is er voorziening voor internet en tv.
Boven de woning is een hele grote ruime zolder met 2 vaste ramen voor natuurlijk licht binnen te brengen. De zolder is toegankelijk via de ruime garage die zicht bevind in de woning. Buiten de woning is nog ... een ruime garage die ook als extra bergruimte kan worden gezien. De mooie verzorgde tuin is een echte meerwaarde aan de woning, deze zal volledig worden aangelegd. De oriëntatie van deze tuin is zuid-west en dus ideaal om op het zonnige terras te vertoeven.

De huurprijs van deze woning bedraagt 950 euro / EPC: 236 / de verwarming is op stookolie, waarvan de installatie volledig is vernieuwd en een nieuwe tank werd geplaatst.

Wilt u meer te weten komen over deze fermette of dit alles met je eigen ogen ontdekken?
Geef dan gerust een seintje op het nummer: 0496/44.40.20 of stuur gerust een mailtje naar julie@consea.be

Lees meer Verberg