Duplex appartement met drie slaapkamers en tuin

€ 870 /maand Aalter Cardijnlaan 1 1A
Dit lichtrijk appartement is gelegen in een aangename en rustige buurt vlakbij het kerkplein van Aalter-Brug . Uitstekende ligging, die via de N44 (Knokkebaan) een uitweg biedt richting binnenland (E40) en kust. Het gebouw dateert van 2012 en is volledig voorzien van alle hedendaags comfort.

Een korte rondleiding: inkomhall, afzonderlijk toilet, living met toegang tot het achtergelegen zonnig terras, open keuken (volledig ingerichte keuken en voorzien van alle nodige toestellen), 3 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en toilet. Kelderberging voorzien. Tuin bereikbaar via de achterzijde van de garagebox of via de trap vanuit het appartement. Langs de voorzijde van het appartement is ook nog een staanplaats voorzien. De woning beschikt over een zonneboiler.

Garagebox aanwezig met automatische poort. Vooraan is ook een private autostaanplaats aanwezig. Voldoende parkeermogelijkheden in de nabije omgeving.

Aarzel niet om een bezoek aan te vragen via ons eigen website (https://www.solvas-vastgoed.be). Aanvragen via onze ... website worden met voorrang behandeld op de aanvragen die via de portaalsites binnenkomen. Bij foutmeldingen of andere problemen kan u steeds mailen naar yuksel@solvas.be

Het EPC bedraagt 123 kWh/m².

Beschikbaar: 01/04/2023
Huurprijs van €870,00/maand. staanplaats en garagebox inbegrepen.
Geen gemeenschappelijke kosten (wel onderling af te spreken met medebewoner voor enkele onderhoudszaken in het gebouw)!
Lees meer Verberg