Ruim dakappartement in Ursel met 86.00m² bewoonbare oppervlakte en een EPC-waarde van 266.00

€ 625 Ursel Vrekkemstraat 39
Dit ruime dakappartement in Ursel biedt een woonruimte met een bewoonbare oppervlakte van 86.00 vierkante meter.

Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd in een lichte en open leefruimte. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en creëren een aangename sfeer. De woonkamer is ruim en biedt voldoende plaats voor een comfortabele zithoek en een eethoek. De keuken is volledig uitgerust met standaard toestellen en biedt voldoende opbergruimte.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, beide met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kasten. De kamers zijn goed verlicht en bieden een rustige en ontspannen sfeer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Er is ook een apart gastentoilet voor extra gemak.

Het dakappartement heeft een EPC-waarde van 266.00, wat wijst op een goede energie-efficiëntie. Dit zorgt voor lagere energiekosten en draagt bij aan een duurzame levensstijl.

Ursel is een rustig en landelijk dorp, omgeven door groen en natuur. Het biedt een vredige omgeving ... om te wonen, weg van de drukte van de stad. Toch zijn alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar.

Dit dakappartement in Ursel is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een comfortabel en goedkoop appartement met voldoende ruimte. Met zijn goede energie-efficiëntie en rustige omgeving is het een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het leven.

EPC 266 kWh/ m²
Huurprijs 625,00 euro/ maand.
Beschikbaar vanaf 01/11/2023
Vraag vandaag nog een bezoek aan via onze website solvas-vastgoed.be of yuksel@sovlas.be
Lees meer Verberg