Ruim dakappartement in centrum Knesselare

Verhuurd Knesselare Kerkstraat 15 4
Onder optie - verhuurd Dit prachtige dakappartement in Aalter is een ware parel voor wie op zoek is naar comfortabel en stijlvol wonen. Met een bewoonbare oppervlakte van 62.00 vierkante meter biedt dit appartement voldoende ruimte voor een gezellige leefomgeving.

Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping van het gebouw, waardoor het geniet van een prachtig uitzicht over de omgeving. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval, wat zorgt voor een aangename en open sfeer in de woning.

De indeling van het appartement is zeer praktisch en functioneel. De woonkamer is ruim opgezet en biedt voldoende plaats voor een comfortabele zithoek en een eethoek. De open keuken is volledig uitgerust met moderne en hoogwaardige toestellen, waardoor koken een waar plezier wordt.

Daarnaast beschikt het appartement over één slaapkamer, die voldoende ruimte biedt voor een groot tweepersoonsbed en een kledingkast. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet, en is afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Het ... dakappartement in Aalter beschikt ook over een ruim Lees meer Verberg