Exclusief topappartement met 2 slaapkamers in hartje Aalter aan de markt.

€ 1 150 /maand Aalter Bellemstraat 2 3A
Dit prachtige & unieke nieuwbouwappartement die deel uitmaakt van residentie Pluba in Aalter is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een exclusieve locatie om te wonen. De ligging op de markt (met zicht op de Sint-Corneliuskerk) van het appartement is ideaal, met winkels, scholen en openbaar vervoer in de directe omgeving. Aalter is een charmante gemeente met een bruisend centrum en een goede bereikbaarheid naar andere steden zoals Gent en Brugge.

Indeling van het appartement;
Inkomhall, ruime living met open keuken, twee slaapkamers, twee badkamer, toilet en prachtig terras met zicht op kerk van Aalter. Daarnaast is er onder residentie Pluba een mogelijkheid voor bijhuren van één tot twee staanplaatsen.

Kortom, dit appartement in Aalter is een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een comfortabel en modern appartement. Met twee slaapkamers en een totale oppervlakte van 205,00 vierkante meter biedt het voldoende ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Mis deze kans niet om in dit prachtig gebouw en appartement te ... wonen!

Huurprijs: 1.150,00 + 50,00 € per maand, mogelijkheid voor bijhuren van een grote autostaanplaats voor 70,00 euro/ maand.
Het appartement zal volledig geschilderd en instapklaar worden afgeleverd.

Aarzel niet om een bezoek aan te vragen via ons eigen website (https://www.solvas-vastgoed.be) of te mailen naar yuksel@solvas.be
Lees meer Verberg