Handelspand te centrum Aalter.

€ 575 Aalter Stationsstraat 44
Handelspand/ commerciële ruimte te huur gelegen te residentie Den Bogaerd met oppervlakte van 34m².

Het kantoor is ideaal gelegen in centrum Aalter (winkelstraat), een bruisende gemeente met een bloeiende economie. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft voldoende parkeergelegenheid voor zowel medewerkers als klanten. De omgeving biedt tal van voorzieningen, zoals winkels, restaurants en andere bedrijven, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor zowel werknemers als klanten.

Het pand zelf is modern en goed onderhouden, met een ruime kantoorruimte en vergaderzaal en andere faciliteiten die geschikt zijn voor een breed scala aan bedrijven. Het is ook voorzien van alle nodige voorzieningen, zoals airconditioning, verwarming, internet en telefoonlijnen, waardoor het direct klaar is voor gebruik.

Dit kantoor in Aalter biedt een uitstekende kans voor investeerders die op zoek zijn naar een stabiele en winstgevende vastgoedbelegging. Met zijn gunstige ligging, energiezuinigheid en moderne faciliteiten, is het ... een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een kantoorpand met potentieel voor groei en succes.

Vraag vandaag nog uw bezoek aan via yuksel@solvas.be
Lees meer Verberg