Gelijkvloers appartement met tuin met prachtig uitzicht

Verhuurd Lievegem Leendreef 3
Gelijkvloers appartement in een pastoriewoning in het landelijke Lievegem, zeer ruim en instapklaar, volledig geschilderd, voorzien van alle verlichting (inbouwspots, muur- en plafondverlichting), achtergevel met grote ramen tot aan de grond - heel veel lichtinval. 3 toiletten, 2 badkamers, 4 slaapkamers, zonnige terras en -tuin met zicht op de velden. Afgesloten carport. Living en keuken met vloerverwarming, overige plaatsen met radiatoren. Met klasse materialen afgewerkt, heel veel ingemaakte kasten. indeling : individuele inkom via de voordeur, ook toegang via de keuken, wasplaats en terras. zeer ruime living (2-delen) - grote ramen tot aan de grond - plafond met massief oude eiken balken.
Moderne eetkeuken in U-vorm met vele kasten, groot werkblad, alle inbouwtoestellen (dampkap, keramische kookplaat, grote inbouwfrigo, warme lucht- en microgolfoven), aanpalend aan de keuken : wasplaats met kasten.
Inkom via terras : berging met kasten, gastentoilet. lange gang naar de slaapkamers en badkamer.
Badkamer : ligbad, ... inloopdouche + lavabo met onder- en spiegelkast + 2-deurs ingemaakte kast.
4 ruime slaapkamers : 1 grote kamer is voorzien van badkamer met lavabo, inloopdouche en afzonderlijk toilet, ingemaakte kasten + 3 ruime kamers ook met ingemaakte kasten - ideaal voor bureau - thuiswerkers.
Volledig geïsoleerd, zeer zuinig in verbruik.
Rustig gelegen, dichtbij een speelplein voor de kinderen. Op wandelafstand van winkels en school. Vlotte verbinding naar Maldegem, Eeklo, Gent.
Voor alle inlichtingen mailen naar "jonas@solvas.be"


Lees meer Verberg