"Ruim appartement met zonnig terras en 2 slaapkamers in het rustige Merendree

Verhuurd Merendree Dreef 1 0202
VERHUURD! Dit prachtige appartement in Merendree is de ideale plek voor wie op zoek is naar een comfortabele en gezellige woning. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 85.00 vierkante meter en beschikt over 2 slaapkamers.

Het appartement is voorzien van alle standaard gemakken, zoals een keuken, een badkamer en een ruime woonkamer. Bovendien heeft het appartement een heerlijk terras waar je kunt genieten van het mooie weer en het prachtige uitzicht.

De EPC-waarde van dit appartement is 151.00 kWh (m² jaar) wat betekent dat het energieverbruik van het appartement relatief laag is. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Het appartement heeft 1 badkamer, die allemaal zijn voorzien van de nodige faciliteiten. Zo is er een douche, een wastafel en een toilet aanwezig. De slaapkamers zijn ruim en bieden voldoende ruimte voor een comfortabel bed en opbergruimte voor kleding en andere spullen.

Kortom, dit appartement in Merendree is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een ... comfortabele en gezellige woning met alle standaard gemakken. Met een prachtig terras, 2 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 85.00 vierkante meter is dit appartement de ideale plek om te wonen.

Beschikbaar vanaf 01/09/2023
Huurprijs van €695,00/maand + €60,00/maand provisie algemene kosten.
Mogelijkheid voor bijhuren van een autostaanplaats voor 60,00 euro/ maand.
Verwarming: Vloerverwarming aanwezig net zoals een warmtepomp.

Aarzel niet om een bezoek aan te vragen via ons eigen website (https://www.solvas-vastgoed.be). Aanvragen via onze website worden met voorrang behandeld op de aanvragen die via de portaalsites binnenkomen. Bij foutmeldingen of andere problemen kan u steeds mailen naar yuksel@solvas.be
Lees meer Verberg