Ruim appartement in het hart van Knesselare - Standaard voor comfortabel wonen!

€ 695 Knesselare Veldstraat 35 3
Het appartementencomplex Jean II in Knesselare is een ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en ruime woonruimte. Gelegen in het hart van Knesselare, biedt dit complex een perfecte balans tussen rustig wonen en het gemak van nabijgelegen voorzieningen.

Het appartementencomplex bestaat uit verschillende volgende indeling, inkomhall met vestiaire, ruime living met terras voorzijde en zonnewering. Ingerichte keuken met nodige faciliteiten (oven, dampkamp, frigo,..) , ruime berging en groot terras op achterliggende koer. Het appartement beschikt daarnaast over een toilet, badkamer met dubbele lavabo en douche en twee ruime slaapkamers, er is daarnaast ook nog een kelderberging en garage voorzien.

Beschikbaar vanaf 01/09/2023
EPC: 317 kWh/m²
Huurprijs: 695,00 €/maand + 65 €/maand provisie algemene kosten

Aarzel niet om een bezoek aan te vragen via ons eigen website (https://www.solvas-vastgoed.be). Aanvragen via onze website worden met voorrang behandeld op de aanvragen die via de portaalsites ... binnenkomen, u kan hiervoor ook steeds mailen naar yuksel@solvas.be Lees meer Verberg