Lichtrijk nieuwbouw appartement te Smedenpoort.

€ 780 /maand Aalter Smedenpoort 3 4.17
Nieuwbouw appartement (eerste ingebruikname) in een nieuw woongebied in het centrum van Aalter, ter hoogte van het Station. Dit appartement is met zijn locatie ideaal, gezien de vlotte bereikbaarheid van openbaar vervoer, de grote uitvalswegen (E40 en Knokkeweg) alsook het centrum op wandel- en fietsafstand (met zijn scholen en winkels).

Het betreft een eerste ingebruikname. Het appartement is volledig afgewerkt wit geschilderd en voorzien van kwalitatieve materialen..
Appartement bevindt zich op het gelijkvloers.

Indeling: inkomhal, zeer lichtrijke leefruimte met aansluitend ruim zonneterras, open ingerichte keuken (met oven, kookvuur, dampkap, ijskast en vaatwas), aansluitende berging/wasplaats met warmtepomp, afzonderlijk toilet, badkamer (met inloopdouche) en twee slaapkamers.
Private ondergrondse autostaanplaats kunnen mee gehuurd worden voor de meerprijs van 50,00 euro/ maand.
CV installatie door middel van warmtepomp (zeer zuinig).

Huurprijs: 780,00 €/maand + 60€/maand provisie + 50 euro/maand voor bijhuren van een ... autostaanplaats.
Eventueel vroeger beschikbaar in onderling overleg!

Aarzel niet om een bezoek aan te vragen via ons eigen website (https://www.solvas-vastgoed.be). Aanvragen via onze website worden met voorrang behandeld op de aanvragen die via de portaalsites binnenkomen. Bij foutmeldingen of andere problemen kan u steeds mailen naar yuksel@solvas.be

Lees meer Verberg