Top appartement met 3 slaapkamers in centrum Aalter nabij Station

€ 845 Aalter Spijkerstraat 5 1B
Dit ruime appartement, gelegen nabij centrum & station van Aalter, biedt tal van voordelen voor wie op zoek is naar comfortabel en praktisch wonen. Met een bewoonbare oppervlakte van 111.00 vierkante meter en een gunstige EPC-waarde van 107.00, is dit appartement een ideale keuze voor zowel starters als gezinnen.

Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd in een lichte en ruime woonkamer, die uitkijkt op de prachtige tuin. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en creëren een gezellige sfeer. De open keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden.

Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers met elk hun eigen badkamer. Beide slaapkamers zijn ruim en voorzien van grote ramen die uitkijken op de groene omgeving. Daarnaast zijn er ook twee badkamers aanwezig, wat zorgt voor extra gemak en privacy.

De ligging van dit appartement is ook een groot pluspunt. Gelegen in Aalter, bent u omringd door groen en rust, terwijl u toch ... dicht bij alle nodige voorzieningen bent. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal binnen handbereik, waardoor uw dagelijkse activiteiten gemakkelijk bereikbaar zijn.

Kortom, dit appartement in Aalter biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel en praktisch wonen. Met een ruime tuin, moderne keuken, ruime living, twee slaapkamers en twee badkamers, is dit de ideale plek om thuis te komen. Aarzel niet om een bezichtiging te plannen en ontdek zelf de vele voordelen van dit prachtige appartement.

Centrale verwarming op aardgas.
Huurprijs 845,00 euro/ maand. + 60,00 provisie (kosten).
Mogelijkheid tot bijhuren van garage gelegen aan de residentie voor 65,00 euro/ maand.
EPC = 107 kWh/m².
Beschikbaar vanaf 01/06/2024
Een bezoek kan ENKEL EN ALLEEN aangevraagd worden door te mailen naar yuksel@solvas.be
Lees meer Verberg