Gerenoveerd appartement aan Station

€ 575 /maand Aalter Hoefijzer 24 3A
Bezoekmoment volzet, geen bijkomende bezoeken meer mogelijk.
Dit moderne gerenoveerd appartement in Aalter is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en gemakkelijke leefomgeving in het centrum nabij het station. Het gebouw waarin het appartement zich bevindt, beschikt over een lift, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bewoners van alle leeftijden.

Het appartement heeft 1 slaapkamer, wat ideaal is voor een alleenstaande persoon, een stel of een klein gezin. De slaapkamer is ruim en biedt voldoende ruimte voor een comfortabel bed en meubels. Daarnaast is er ook een gerenoveerde badkamer, die is uitgerust met moderne voorzieningen en een stijlvolle afwerking heeft.

De indeling:
Open inkom met kast en toegang naar leefruimte met open ingerichte keuken. Mooi afgewerkte vernieuwde badkamer, ruime slaapkamer en privatieve kelderberging.

Kortom, dit appartement in Aalter is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en gemakkelijke leefomgeving. Met een lift, 1 slaapkamer en een ... mooi afgewerkte badkamer, biedt het alle nodige voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Bovendien is de energieprestatie van het appartement ook een pluspunt. Aarzel niet om dit appartement te bekijken en te ontdekken of het aan al uw wensen voldoet.

U kan een bezoek aanvragen via yuksel@solvas.be (snelste manier om het pand te kunnen bezoeken)!
Lees meer Verberg