Ruim tweeslaapkamer appartement in residentie Den Aard, te centrum Aalter

Verhuurd Aalter Brouwerijstraat 30 3B
GEEN BEZOEKEN MEER MOGELIJK.

Dit appartement is gelegen in de residentie Den Aard in Aalter. Het werd gebouwd in 2012 en biedt alle comfort en gemakken van een modern appartement. Met een bewoonbare oppervlakte van 81.00 vierkante meter is er voldoende ruimte voor een comfortabele leefomgeving.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers en lichtrijke kamers, waardoor ze een perfecte plek zijn om tot rust te komen na een lange dag.

Een van de hoogtepunten van dit appartement is het terras. Gelegen op het zuiden, biedt het terras een prachtig uitzicht op de omgeving. Het is de ideale plek om te genieten van een kopje koffie in de ochtendzon of een ontspannen avond met vrienden en familie.

Daarnaast beschikt het appartement over een lift, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor mensen van alle leeftijden. Ook is er een staanplaats aanwezig, wat zorgt voor de nodige parkeergelegenheid. Indien gewenst kan tegen een meerprijs ook nog een garage aan de overkant van het gebouw mee gehuurd worden.

De EPC-waarde ... van 155.00 geeft aan dat het appartement energiezuinig is en dus bijdraagt aan lagere energiekosten. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

Extra troeven van dit appartement zijn de badkamer met bad en douche. Daarnaast is er ook een parkeerplaats beschikbaar, wat handig is voor het ontvangen van gasten of het parkeren van een tweede voertuig.

Kortom, dit appartement in Aalter biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en modern leven. Met zijn ruime indeling, terras, berging met voorzieningen, twee slaapkamers is het de ideale plek om thuis te komen.

Vrij vanaf 01/12/2023 (onderling met huurders af te spreken is vroeger mogelijk)
EPC: 154 kWh/m²
Prijs: 650,00 (inbegrip van staanplaats) + 60,00 euro provisie/ maand en 50,00 euro/ maand waterverbruik.
Mogelijkheid voor bijhuren tegen een meerprijs van een garage aan de overzijde gebouw.

Aarzel niet om een bezoek aan te vragen via ons eigen website (https://www.solvas-vastgoed.be) of yuksel@solvas.be .
Lees meer Verberg