Gezellig appartement te centrum Aalter

Verhuurd Aalter Spijkerstraat 4 1B
Dit appartement is gelegen in het centrum van Aalter en biedt een standaard woonervaring met een modern tintje. Het gebouw waarin het appartement zich bevindt, dateert uit 2005 en is goed onderhouden.

Met één slaapkamer is dit appartement perfect voor alleenstaanden, jonge koppels of mensen die op zoek zijn naar een knus en gezellig appartement. De bewoonbare oppervlakte van 77.00 vierkante meter biedt voldoende ruimte om comfortabel te leven.

Het appartement beschikt over een moderne badkamer, die van alle gemakken is voorzien. De EPC-waarde van 101.00 kWh/ m² geeft aan dat het appartement energiezuinig is, wat resulteert in lagere energiekosten.

De ligging van het appartement is ook een groot pluspunt. Aalter is een charmant stadje met een gezellige sfeer en alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Het openbaar vervoer is goed geregeld en er zijn tal van winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden in de buurt.

Beschikbaar: 1 september 2023
EPC: 101 kWh/m²:
Huurprijs: 575 € + 60 € provisie per maand
Mogelijkheid ... voor het bijhuren van een garage aan een meerprijs.

Aarzel niet om een bezoek aan te vragen via ons eigen website (https://www.solvas-vastgoed.be). Aanvragen via onze website worden met voorrang behandeld op de aanvragen die via de portaalsites binnenkomen. Bij foutmeldingen of andere problemen kan u steeds mailen naar yuksel@solvas.be
Lees meer Verberg