verhuurd! Luxueus nieuwbouwappartement op toplocatie

Verhuurd Aalter Boomgaard 2 2B
Verhuurd! Nieuwbouw appartementsgebouw Res. Den Teerling vindt u terug op de hoek van de Boomgaard en Stationsstraat. Deze ultieme ligging in het centrum van Aalter biedt je alle comfort naar bereikbaarheid en uiterst aangename uitzichten. De afwerking werd tot in de puntjes voorzien, tevens volledig geschilderd (en dus bijgevolg instapklaar!). In het straatbeeld springt dit gebouw op architecturaal vlak onmiddellijk in het oog.

Dit appartement is gesitueerd op de tweede verdieping en met een oppervlakte van 80 m² uiterst ruim! Het appartement bestaat uit een inkomhall, leefruimte met open ingerichte keuken, badkamer, afzonderlijk gastentoilet, slaapkamer en een terras ter hoogte van de leefruimte! In de kelder is een privatieve kelderberging voorzien, alsook plaats voor het stallen van je fiets (gemeenschappelijke ruimte). Gratis parkeermogelijkheid op korte wandelafstand!

Vraag nu bijkomende inlichtingen of een afspraak op ons kantoor!

Beschikbaar vanaf 01/09/2023
EPC in opmaak wegens nieuwbouw
Huur: 675 €/maand + ... provisie: 60 €/maand

Aarzel niet om een bezoek aan te vragen via ons eigen website (https://www.solvas-vastgoed.be). Aanvragen via onze website worden met voorrang behandeld op de aanvragen die via de portaalsites binnenkomen. Bij foutmeldingen of andere problemen kan u steeds mailen naar yuksel@solvas.be
Lees meer Verberg