Ruim, lichtrijk appartement

€ 750 /maand Aalter Houtkant 6 1B
Dit recent gebouwd (2018) appartement is instapklaar. Het is volledig geschilderd en netjes onderhouden.
Het gebouw beschikt over een lift, zodat elke verdieping makkelijk bereikbaar is. Vanuit de leefruimtes (living en keuken) alsook vanaf het ruime terras, is er rechtstreeks zicht over de vrije omgeving.
De rustige ligging (geen doorgaand of passerend verkeer), nabije het station van Aalter, zorgt voor de extra troef. Extra parkeermogelijkheid is voorzien op wandelafstand van het gebouw.

Indeling:
Inkomhall, lichtrijke living met open ingerichte keuken en toegang naar het terras, terras met zicht op groenomgeving, twee slaapkamers, badkamer met douche en lavabomeubel, afzonderlijk toilet en berging/wasplaats.

Privatieve autostaanplaats (gesitueerd in de kelderverdieping van het gebouw) niet inbegrepen, kan gehuurd worden voor 65,00/ maand. + 10,00 euro provisie.

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 juni2023.

Aarzel niet om een bezoek aan te vragen via ons eigen website (https://www.solvas-vastgoed.be). Aanvragen ... via onze website worden met voorrang behandeld op de aanvragen die via de portaalsites binnenkomen. Bij foutmeldingen of andere problemen kan u steeds mailen naar yuksel@solvas.be
Gunstig EPC: 62,78 kWh/m²
Huurprijs: 750,00 € per maand + 65,00 € per maand provisie
Lees meer Verberg